Wilde Pedique – varpaankynnen korjaus

Varpaankynsien vioittuminen tuntuu olevan kovin yleinen, joskin vaiettu ongelma. Varsinkin isovarpaan kynnet joutuvat kovalle koetukselle.

Wilde Pedique -geelaus, medikaalisemmin sanottuna kynsiproteesin rakennus, on auttanut lukuisia asiakkaitani. On ihan mielettömän palkitsevaa ja ihanaa saada välitöntä, vilpitöntä ja joskus aivan liikuttunuttakin kiitosta uusista, kauniista varpaista. Nähdä, miten asiakkaan koko olemus muuttuu, kun hän saa varpaankyntensä ”takaisin”. Ne, joille kynsiongelma on tuttu, ymmärtävät kyllä, mistä puhun!

Geelikorjaus voidaan tehdä, jos tervettä kynttä on jäljellä vähintään noin 5 mm. Täysin irronneen kynnen alueella geeli ei valitettavasti pysy. Jalkoja ei WP-geelauksen yhteydessä kylvetetä (jalkaterät desinfioidaan suihkeella), jotta kynsi pysyy kuivana. Tämä mahdollisimman hyvän tarttuvuuden vuoksi.

Teen nykyisin Wilde Pedique -geelauksia melkeinpä yksinomaan vioittuneiden kynsien korjaamiseksi. Samalla toki huollan ja siistin muutkin varpaankynnet. Jo pelkkä vioittuneen kynnen korjausgeelaus tekee ihmeitä, mutta lisäksi voit valita kynsien lakkauksen ”tavallisella”, ilmakovetteisella kynsilakalla tai superkestävällä CND Shellac -kestolakkauksella. Tutustu vaihtoehtoihin TÄSTÄ.

Tullessasi ensimmäisen kerran WP-geelaukseen, tutkin kynnen tilanteen, kerron vaihtoehdoista ja teemme yhdessä hoitosuunnitelman. Geelauksen yhteydessä annan kotihoito-ohjeita. Siksi ensimmäiseen geelaukseen saapuvalle varataan hiukan enemmän aikaa Jos sinulla on enemmän kuin yksi vioittunut kynsi tai muita toiveita, voit mainita siitä nettiajanvarauksen lisätietoja -kohdassa.

Lue lisää Wilde Pedique -tekniikasta TÄSTÄ.

 

Ja jos sinulla on kysyttävää, kannattaa soittaa, tekstata tai meilata. Kerron mielelläni lisää tästä tekniikasta.