Biutin syyskauden 2021 kunto-ohjelmat julkaistu!

Vihdoin ja viimein päästään käsiksi Biutin suosittuihin ”trainer programmeihin”, eli monille teistä tuttuihin ihonhoito-ohjelmiin. Syyskaudella 2021 on mukana peräti kolme uutuushoitoa, sillä espanjalainen Toskani farmaseuttinen ja medikaalinen ammattihoitosarjani saa täydennystä MesojectGun hoidoilla ja happokuorinnoilla sekä loistavilla täsmätuotteilla. Bioline Jatòlta saapuu aivan taivaallinen, korjaava ja kaunistava Gold AGE -luksushoito. Sarjan kotihoitotuotteetkin täydentyvät jumalallisella ”kultaisella” sleeping maskilla. Näistä kaikista lisää myöhemmin.

BIUTI PROGRAMMET

Biuti Programmien ideana on, että sitoutat itsesi huolehtimaan kauneudestasi. Se onnistuu parhaiten, kun kalenterissasi on valmiiksi varatut ajat koko syyskaudelle. Sitä varten olen tehnyt erilaisia kokonaisuuksia valinnan helpottamiseksi ja suunnitelmallisuuden maksimoimiseksi. Programmen hoidot ovat normaalihintaisia. Ne varataan kaikki kerralla, mutta maksetaan erikseen kunkin hoidon päätteeksi ja viimeinen hoito on bonushintainen ”palkinto” sitoutumisestasi. Bonushoidon voit antaa itsellesi vaikkapa joululahjaksi (ja sen ajankohta voi olla 2022 puolella). Lisäksi olen kunkin hoidon kohdalla valinnut lahjaksi jonkin ohjelmaan sopivan kotihoitotuotteen. Pidetään yhdessä huolta kauneudestasi!

MESOTERAPIAOHJELMA – ikääntymismerkkien tehokorjaukseen/ennaltaehkäisyyn

 1. Toskani happokuorinta ja MesojectGun -hoito 190€
 2. Toskani MesojectGun -hoito 169€
 3. Toskani happokuorinta ja/tai MesojectGun -hoito 169/190€
 4. Bioline Jato uutushoito Gold AGE 100€ (normaalisti 140€)

Lahjoitan sinulle happokuorinan jälkihoitotuotteen (arvo 60€), jota voit käyttää koko ohjelman ajan tukemaan hoitotuloksia.
Ohjelma yhteensä 628/649€, jolloin ETUSI 100€

Toskani on ihon hoidon ”next level”. MesojectGun -käsittelyllä saavutetaan kaikki mikroneulauksen hyödyt (ja enemmänkin), mutta ihoa rikkomatta ja kivuttomasti.
You’ll LOVE it!! Hoitoprotokolla imeytettävine ainesosineen valitaan hoitotavoitteen mukaisesti. Esimerkiksi pigmenttihäiriöille ja jopa couperoottiselle iholle on omat hoitoprotokollansa.  Ohjelman lopuksi pääset tutustumaan autuaallisen ihanaan, ylellisesti korjaavaan Bioline Jatò Gold AGE -hoitoon.

ANTIOKSIDANTTIOHJELMA – lempeää, hierontaa sisältävää Bioline antiagea

 1. Bioline Jatò Primaluce ja ultraäänipuhdistus 110€
 2. Bioline Jatò DE-OX 120€
 3. Bioline Jatò DE-OX 120€
 4. Bioline Jatò uutuushoito Gold AGE 100€ (normaalisti 140€)

Lahjoitan sinulle Toskani Radiance ampullit tehostamaan hoitotuloksia (arvo 60€).
Ohjelma yhteensä 450€ jolloin ETUSI 100€

Ohjelman tavoitteena on korjata kesän tuomia aurinkovaurioita ja tukea ihon kollageenisynteesiä. Primaluce on lempeän tehokas AHA-happokuorinta ja DE-OX huikea ”C-vitamiinipommi”. Ja ohjelman lopussa pääset tutustumaan autuaallisen ihanaan, ylellisesti korjaavaan Gold AGE hoitoon.

KOSTEUTTAVA JA VAHVISTAVA OHJELMA– herkälle, couperoottiselle ja kosteusköyhälle iholle

 1. Biuti Ritual kosteuttava ultraäänihoito 110€
 2. Bioline Jatò DE-SENSE ihon puolustusmekanismia vahvistava hoito 95€
 3. Bioline Jatò DE-SENSE 95€
 4. Toskani SENSITIVE MesojectGun herkän ihon ”next level” hoito 100€ (normaalisti 169€)

Lahjoitan kokeiluusi 5 Toskani Sensitive ampullia (arvo 20€)
Ohjelma yhteensä 390€, joten ETUSI 89 €

Ohjelman tavoitteena on vahvistaa ihoasi kohtaamaan tulevan talven haasteet. Ensimmäisellä kerralla kuoritaan lempeästi pois kesän jäljet, sitten aloitetaan vahvistavat toimet, Ensin De-Sensen hierontaakin sisältävillä hoidoilla. Ohjelman lopuksi pääset tutustumaan mesoterapiaan ja toteamaan, että Toskanin MesojectGun -laitetta todellakin voi hyödyntää myös herkän ihon tukemisessa.

 

 

Näitä ohjelmia voit varata vain paikanpäällä hoidon yhteydessä tai soittamalla!