Neulaton mesoterapia ja kemialliset happokuorinnat Biutissa

Kaamoskausi on todellista ihonhoidon kulta-aikaa! Kun aurinko ei ole häiritsemässä (heh), iho suorastaan nauttii erilaisista tehohoidoista. Tietenkin on aivan ihanaa tulla rentoutumaan ja rauhoittumaan Biutin lämpimään hoitopetiin. Tuoreimmat tutkimukset osoittavat, että hierontaa ja kosketusta sisältävät hoitomuodot laskevat stressitasoa ja nostavat immuunipuolustussolujemme määrää veressämme, joten kasvohoito EI todellakaan ole pelkästään kauneuden hoitoa!

Ajattelin nyt kuitenkin kertoa tässä  hiukan, millaisia järeämpiä hoitomuotoja Biutilla on tarjota. Ensinnäkin Biutin medikaaliset hoidot tehdään espanjalaisella TOSKANI -sarjalla.
TOSKANI  on medikaalisten ihonhoitolaitteiden ja farmaseuttista laatua olevien ammattihoitoaineiden valmistaja. Tuotekehitys tähtää mahdollisimman tehokkaaseen, uusimman teknologian ihonhoitoon niin hoitolassa kuin kotihoidossakin.

 

Medikaalisen ihonhoidon terminologiaa

Näiden hoitojen kohdalla ei varsinaisesti voi puhua hemmottelusta, tuloksista kylläkin! Nyt tähdätäänkin mahdollisimman tehokkaaseen ihon kuntoutushoitoon, kuitenkin  mahdollisimman miellyttävästi. Ihan ensin lienee paikallaan avata terminologiaa. 


Kemiallinen happokuorinta

Perinteiset hoitolassa tehtävät kuorinnat ovat ns. kosmeettisia kuorintoja. Rakein, entsyymein ja miedoin hedelmähapoin poistetaan ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, jotta hoitavat aineet saadaan imeytettyä epidermikseen. Medikaaliset kuorinnat ulottuvat syvemmälle epidermikseen  ja lisäksi  niillä  on  muitakin ihon kuntoon vaikuttavia ominaisuuksia. Kuorintaliuoksia on erilaisia ja eri vahvuuksia kuhunkin käyttötarkoitukseen. Myös ihon kunto, ominaisuudet ja se, miten sitä on jo hoidettu, vaikuttavat happovalintaan. Biutilla on käytössä eri vahvuuksisia Manteli-, maito-, salisyyli-, atsealiini- .ja glygolihappoja.

Mesoterapia 

Meso tarkoittaa keskimmäistä ja terapia hoitoa. Siispä mesoterapia tarkoittaa yksinkertaisesti ihon keskimmäiseen kerrokseen, Mesodermikseen, eli dermikseen, kohdennettavia hoitomuotoa. Mesoterapia kuntouttaa ihon rakennetta sisältä ulospäin, Syvälle ihoon viedään  hoitoaineita, joita ihossa luonnollisestikin  esiintyy ihosolujen ravinteina: antioksidantteja, entsyymejä, vitamiineja, peptidejä ja kasvutekijöitä.

Biorevitalisaatio 

TOSKANIhoidoissa mesoterapian ja biorevitalisaation välinen ero on ihoon vietävissä tehoaineissa. Mesoterapiassa valitaan hoitotavoitetta vastaava, Toskanin kehittämä ravintoaineyhdistelmä, mutta hoitoa voidaan tehostaa lisäämällä mukaan myös kallisarvoinen,  yksittäinen tehoaine, ”monodose ”, jollaisia aiemmin lähinnä lääkärit ovat injektoineet kohdealueelle. Esimerkkinä puhtaasti yhtä ainesosaa sisältävästä monodoseampullista voisin mainita vaikkapa pienimolekyylinen, biomimeettisen hyaluronihapon, jolla saadaan ihoon huikeasti välitöntä, pitkäkestoista kosteutusta. SISÄLTÄ ULOSPÄIN.  Biorevitalisaatiolla on ihon kuntoa ja ulkonäköä välittömästi kohottavia vaikutuksia.


MesojectGun – neulaton mesoterapia

Mikä olisikaan mukavampaa kuin saada yhdistettyä kaikki elektroporaation ja usein kivuliaiden mikroneulauksien tai hyödyt. Vieläpä tehokkaammin, kivuttomasti ja ihon pintaa rikkomatta? TOSKANI  MesojectGun -menetelmällä tehoaineet saatetaan täsmällisesti kohdealueelle ja -syvyyteen Pulse Booster -sähköteknologialla, neulattomasti. Hoito on miellyttävän tuntuista, iho aktivoituu hoitosirun mikrohiontapinnalla samalla kun turvalliset, tarkkaan syvätyt sähköimpulsit avaavat solukalvojen reseptorit hetkellisesti vastaanottamaan kapseloidut aktiiviaineet tuoreeltaan ja mahdollisimman tehokkaasti.

Mesoterapian ja kemiallisten happokuorintojen hyödyt

Lähes kaikki ihot hyötyvät mesoterapia ja happohoidoista. TOSKANI on kehittänyt täsmälliset hoitoprotokollat kuhunkin haasteeseen:

  • juonteet, veltostunut iho
  • harmaa, eloton iho
  • pigmenttimuutokset
  • aknearvet ja jäljet
  • akne
  • rosacea
  • couperosa, punottava iho
  • hiustenlähdön ongelmat

Hoitotuloksia on nähtävissä jo yksittäisen hoitokerran jälkeen, mutta usein vaaditaan pieni sarjahoitorupeama buustaamaan aiemmin vähäiselle hoidolle jäänyttä ihoa. Sen jälkeen voidaan siirtyä muihin kosmetologihoitoihin ja tehostaa saavutettuja tuloksia yksittäisillä hoitokerroilla tai tehosarjoilla silloin tällöin.

Toki hoidon vasta-aiheitakin on! Tietyt sairaudet ja esimerkiksi tulehdustilat estävät medikaaliset hoidot, mutta ennen ensimmäistä hoitokertaa kontraindikaatiot kartoitetaan tarkkaan yhdessä samalla, kun laadimme sopivan hoitosuunnitelman.


TOSKANI -sarjahoidot

Iholla on tietty,  yksilöllinen palautumisaika, joka pitää huomioida sarjahoitoja suunniteltaessa. Yleisimmin hoitoja tehdään sarjana 3 – 5 kertaa kuukauden välein, mutta tehokkaamminkin voidaan edetä. Kemiallisten happokuorintojen minimiväli on  2 viikkoa ja  MesojectGun -hoitojen viikko!

TOSKANI -hoitojen toteutus Biutissa

Hierontaa näissä hoidoissa ei saa, mutta Biutissa hoidon päätteeksi on aina aikaa  rauhoittavalle ja hoitotuloksia tukevalle naamiolle.

Alkukartoituksen jälkeen iho puhdistetaan. Alkupuhdistusta seuraa aktivoiva syväpuhdistus ja sitä vielä ihon pintarasvan poistaminen. Valitsen sinulle sopivan TOSKANI hapon, jonka vaikutusaika on 3-10 minuuttia. Tämän jälkeen iho neutraloidaan, eli palautetaan luonnollinen pH-arvo. Mikäli teemme sinulle ainoastaan kemiallisen happokuorinnan, seuraa vielä kaksi hoitotavoitetta tukevaa naamiota ja hoitovoide.

Protokolla on hyvin samantyyppinen MesojectGun -käsittelyssä. Siis ensin kolmoispuhdistus pintakuorinnalla ja sen jälkeen laitekäsittely, jota seuraa okluusionaamio. Jos teemme sinulle yhdistelmähoidon, mesoterapia tapahtuu heti happokuorinnan jälkeen ja hoidon päättää okluusionaamio. Tämä on selkeästi suosituin vaihtoehto Biutissa!Ennen hoitojen tekemistä käydään läpi mahdolliset hoidon vasta-aiheet, eli kontraindikaatiot. Saat kotihoito-ohjeet hoidon yhteydessä.

Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi ja ihon hyvinvoinnin takaamiseksi on suositeltavaa käyttää jälkihoitovoiteena Toskanin Total Recovery -hoitovoidetta. Ihon palautumisaika on yksilöllinen. Sen korjautuminen ja toimintojen aktiivisuus jatkuvat pitkään, vaikka hoitojen jälkeinen mahdollinen punakkuus laantuukin pian.

 

 

Vastaa