TOSKANI Básico kasvohoito Biutissa

Minulla on ilo esitellä sinulle aivan uusi kasvohoito Biutin valikoimassa!

Medikaalista hoitosarjaani täydentää nyt  TOSKANI Básico -kasvohoito, joka soveltuu niin kemiallisten happokuorintojen ja neulattomien mesoterapiahoitojen ”välihoidoksi” kuin itsenäiseksi itsenäiseksi hoidoksi kaikille, jotka haluavat hoidossa käytettävän TOSKANIn upean raikkaita ja tehokkaita hoitotuotteita, mutta kerrankin ihan vain lempeän rentouttavasti.

Kosteuttavan, kirkastavan ja raikastavan TOSKANI Básico -hoidon  aikana saat nauttia kolmesta erilaisesta naamiosta. Ensimmäinen, kuoriva naamio myös ravitsee ihoa. Biutissa saat toisen naamion aikana kasvoillesi Gua Sha -käsittelyn. Kolmas naamio on meriperäisten ainesosien rikastuttama peel off -naamio, jonka vaikutusaika on kuin luotu rentoutumiseen. Lopuksi ihollesi imeytetään tehoampulli ja suojavoide.

Hoito on vallan mainio vaihtoehto esimerkiksi Biuti Ritual basic -kasvohoidolle!

TOSKANI Básico -kasvohoito kestää noin tunnin ja sen hinta on 105€.

 

Pssst….. Tähän TOSKANI -hoitoon voit valita lisukkeeksi vaikkapa niska-hartia-alueen hieronnan.  Tsekkaa myös muut kasvohoitojen lisukevaihtoehdot!

biuti_lounge_hoitola_somistus

Vastaa