hoidot jaloille

JALKOJA ON ERILAISIA, niin on jalkahoitojakin
SKY-kosmetologi on koulutettu mm. poistamaan kovettumia, tekemään kevyitä kevennyksiä, ohjaamaan kotihoidossa ja tietenkin huolehtimaan jalkaterien ja kynsien kauneudesta. Siksi Biutissa on mukavan laaja valikoima jalkojen hyvinvointiin keskittyviä hoitoja. 

BARE FEET 50€

Jalkojen perushoidossa jalat desinfioidaan ja raspataan kevyesti, kynnet ja kynsinauhat huolletaan ja jalat saavat kosteuttavan voiteen.  

HAPPY FEET 75€

Jalkahoito, jonka ansioista askel on jälleen keveä ja varpaat siistit. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jatkuu raspauksella ja kovettumien poistolla. Jalkaterät saavat okluusionaamion kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja muotoilun ajaksi. Lopuksi sääret ja jalkaterät hierotaan ja kosteutetaan voitein ja öljyin.

SWEET FEET 105€

Ihanan hemmotteleva jalkahoito, joka alkaa pidennetyllä spa-jalkakylvyllä. Tämän jälkeen jalkaterät ja sääret saavat sokerikuorinnan. Perusteellista jalkahoitoa seuraa säärten kosteuttava voidenaamio kynsien lakkauksen ajaksi (ilmakovetteinen värilakkaus sisältyy hintaan). Lopuksi virkistävä hieronta jalkaterille ja säärille sekä kynsinauhojen öljykäsittely. Luksusta ja ihanaa pehmeyttä!

Jalkahoitoihin voit halutessasi lisätä lakkauksen
– Normaali värilakkaus ilmakovetteisella lakalla 10€
– CND Shellac™ LED-kovetteinen lakkaus 30€
Jalkahoidon lisukkeena voit valita myös pidennetyn jalkahieronnan (n.15 min, 30€)

HEAD & TOE 75€

Hoitokokonaisuus sisältää varpaankynsien ja kynsinauhojen huollon ja lakkauksen sekä ripsien ja kulmien värjäyksen.

WILDE PEDIQUE KYNSIPROTEESI vaurioituneelle varpaankynnelle 100€

Vaurioitunut varpaankynsi voidaan rekonstruoida LCN:n vartavasten varpaankynsille kehitetyn, joustavan ja suojaavan LCN Wilde Pedique -geelin avulla. Kynsi voidaan jättää luonnollisen näköiseksi tai lakata halutessasi joko tavallisella tai CND Shellac™ -lakalla.
Hoito sisältää yhden kynnen rekonstruaation sekä kaikkien varpaankynsien ja kynsinauhojen huollon, 100€ (lisägeelit 40€/kynsi). Lakkaukset lisähintaan, kts. yllä.

WILDE PEDIQUE HUOLTO 90€

Wilde Pedique -kynsiproteesin huoltoväli on noin 6 – 8 viikkoa. Huolloissa poistetaan vanha WP-geelaus, huolletaan kaikki varpaankynnet ja -kynsinauhat sekä muotoillaan uusi WP-kynsi. Hinta sisältää yhden kynnen uusimisen (lisägeelit 40€/kynsi). Lakkaukset lisähintaan, kts yllä.  

SHELLAC™ KESTOLAKKAUS VARPAANKYNSIIN 60 €

UV-kovetteinen CND Shellac – kestolakkaus kestää uuden veroisena uskomattoman pitkään. Vihdoinkin lakkaus, joka ei ”rullaa kengissä”! Hoito sisältää aiemman lakkauksen poiston, kynsihuollon sekä kiiltävän ja pitkäkestoisen CND Shellac -lakkauksen. Jalkahoidon tai WP-geelauksen yhteydessä 30€. 

GEELILAKAN POISTO 10€

Muiden kuin Biutin tekemien geelilakkauksien poisto jalkahoidon yhteydessä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.
Peruutukset puhelimitse numeroon 0400 868581.
Peruuttamattomista tai alle 24h aiemmin perutuista ajoista
veloitan 100% varatun palvelun hinnasta. 

.
.
.
.
.
.
.