hoidot kasvoille

Biutissa on tarjolla ihanan hemmottelevia hoitoja rentoutusta ja virkistystä kaipaavalle, mutta myös tehokkaita kemiallisia happokuorintoja ja mesoterapiahoitoja vaativampaan ihon kuntoutushoitoa tarvitsevalle. Keskustelen mielelläni kanssasi sinulle ja ihollesi parhaiten sopivista vaihtoehdoista, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä!

 

BIUTI RITUAL  KASVOHOIDOT

Biutin Ritual -hoidot toteutetaan suomalaisella luonnonkosmetiikalla.
Unna Nordic -sarjaan on valittu vain parhaimpia ja tehokkaimpia luonnon raaka-aineita eikä niissä ole mitään turhaa. Biuti Ritual hoidot tarjoavat sinulle rentouttavan rauhoittavan elämyksen ja ihollesi tehokkaan hoidon. Hoidot teen aina räätälöidysti, ihosi tarpeiden mukaan. Tervetuloa kaikkien aistien elämyshoitoon!


Biuti Ritual BASIC (60 min) 90€

Kasvohoito, joka räätälöidään ihotyyppisi sekä ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaiseksi. Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, lämpökääreet, kasvohieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Ns. peruskasvohoito, jota suosittelen säännöllisenä, kotihoitoa tukevana hoitolahoitona.


Biuti Ritual METSÄELÄMYS (90 min) 120€

Unna Nordicin nimikkohoito Metsäelämys on täydellisen rentouttava hoitohetki kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla ja jatkuu kasvohoidolla, joka sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, lämpökääreet, seerumi-imeytyksen, kasvohieronnan, naamion, käsivoidehieronnan ja hoitovoiteen.

 

Biuti Ritual HAVEN (120 min) 200 €

Hoidon aloittaa rentouttavan lempeä selkähieronta, jota seuraa täydellinen kasvohoito. Hoito sisältää myös ultraäänipuhdistuksen, aineenvaihduntaa ja ihon toimintoja aktivoivan gua sha -rullakäsittelyn, Biuti Signature -hieronnan kasvoille ja niska-hartiaseudulle sekä erikoisnaamion vaikutusajalla tehtävän käsien voidehieronnan.  
Samalla kun saat todellista tehohoitoa kasvoillesi, rentoudut aistillisen hoitokokonaisuuden saattelemana syvään nirvanaan. Hoidon lisäksi saat kotiin viemisiksi ihollesi ja ajankohtaan sopivan hoitotuotteen. Biuti Ritual Haven on hoitolani ylivoimaisesti suosituin kokonaisuus, joka on myös täydellinen lahjaidea lähimmäisellesi… tai itsellesi.


Biuti Ritual  PURA SYSTEM (60 min) 90€

Epäpuhtaan ihon syväpuhdistava ja talintuotantoa tasapainottava hoito sisältää ihoa pehmentävän erikoishöyrytyksen, mekaanisen ja ultraäänipuhdistuksen sekä rauhoittavan naamion. Hoito ei sisällä hierontaa, mutta voit valita lisukkeista niska-hartiahieronnan.  Tämä on perinteinen ihon puhdistushoito, josta alle 18 vuotiaat saavat 20%:n alennuksen.

 

Biuti Ritual SIR herrain kasvohoito  (75min) 115€  

Miehen ihon eritystarpeisiin räätälöity antiagehoito. Tehokas, mutta rentouttava hoitokokonaisuus on syväpuhdistava, kosteuttava ja raikastava. Se antaa uutta puhtia stressaantuneellekin iholle. Hoito sisältää myös ultraäänellä tehtävän syväpuhdistuksen sekä sovelletun Biuti Signature hieronnan ja pidennetyn naamionvaikutusajan (”tirsa-aika”). Halutessasi siistitään kulmakarvat.

 

Biuti Ritual  HEMMO miesten kasvohoitopaussi (30 min) 50€

Miehisen ihon peruskasvohoito, joka sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehokosteuttavan hoitovoiteen. Ei sisällä hierontaa. Todellinen stop-and-go -hoito, joka helpottaa kotihoitorutiineja.

 

Biuti Ritual EXPRESS (30 min) 50€

Kasvojen pikahuolto, joka sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä hoitovoiteen.  Värjäykset tehdään naamion vaikutuksen aikana. Linea Express ei sisällä hierontaa. Mukava pikapaussi, jonka jälkeen kotihoito on taas helpompaa.

 

 

BIOLINE JATÒ KASVOHOIDOT

Bioline Jatò on italialainen hoitolakosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus sekä kosmeettinen tehokkuus. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja tarkoin valikoiduista, tehokkaista ainesosista, ihon oma biologinen rytmi huomioiden.

 

PRIMALUCE hedelmähappohoito (60 min)  95€

Kuoriva ja kirkastava hedelmähappohoito (AHA, PHA), joka häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä pehmentää ja silottaa ihon pintaa. Hedelmähapon vahvuus ja vaikutusaika valitaan aina yksilöllisesti.  Primaluce on lempeä hedelmähappohoito, joka on myös osa Bioline Jatòn Antiageohjelmaa. Se sopii herkällekin iholle ja on myös erinomainen vaihtoehto kirkastamaan ja silottamaan ihoa ennen tärkeää juhlaa.


DESENSE  vahvistava ja rauhoittava kasvohoito (60 min) 95€

Rauhoittava ja ihon puolustuskykyä vahvistava erikoishoito kuivalle, herkistyneelle, ärtyneelle, couperosa tai acne rosacea iholle. Vahvistaa ihon suojatoimintoja sekä mikroverenkiertoa. Kuuluu myös Bioline Jatòn Antiageohjelmaan talvikauden erikoishoitona kuivalle, aikuiselle iholle. Ihon kunnon mukaan valitaan joko Biuti Signature tai lymfauttinen kasvohieronta. 
Sarjahoidoilla ja sitä tukevilla kotihoitotuottella olen saanut loistavia hoitotuloksia ruusufinni-iholle (4 kerran sarja 2-3 viikon välein,  450€).


DEOX  C-vitamiinihoito (75 min) 120€

Ainutlaatuinen, vahva C-vitamiinihoito antaa ihollesi suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttä. DEOX hoidon teho perustuu hoidon aikana aktivoitavaan kolmen C-vitamiinimuodon coctailiin, Tehoaineet imeytetään ihollesi tuoreeltaan antamaan välitöntä ja pitkäkestoista kosteutta, kiinteyttä ja joustavuutta. Hoidon kruunaa leväuutetta sisältävä okluusionaamio. Tämä C-vitamiinihoito vaikuttaa pitkäkestoisesti korjaten oksidatiivisen stressin aiheuttamia vaurioita aktivoiden ihon omaa kollageenituotantoa. Saat ihollesi myös maksimaalisen suojauksen vapaaradikaalien tuhoja vastaan ja rakennusaineita kollageenin muodostukseen.


LIFTING CODE kohottava ja kiiteyttävä kasvohoito (75 min) 120€

Välitöntä kohotusta ja syväkosteuttavaa kiinteytystä ihollesi sekä hyaluronihapon tuomaa kosteutta ja volyymiä tarjoaa Bioline Jatòn Lifting Code -linjalla tehtävä liftaushoito, joka palauttaa ihosi elinvoimaisuuden ja kiinteyden. Antarktiset leväuutteet, glykoproteiinit, hyaluronihappo- ja elastiiniboosterit sekä kollageenipitoinen Biomatrix-naamio ohjaavat ihoasi kiinteytymään ja uudistumaan luonnollisesti. Lifting Code kuuluu Bioline Jatòn antiageohjelmaan.

 

TOSKANI – MEDIKAALISET HOITOLAHOIDOT

Espanjalainen TOSKANI on yksi maailman johtavimmista farmaseuttisen kosmetiikan ja mekaalisten laitteiden kehittäjä ja valmistaja, joka on saanut useita kansainvälisesti arvostettuja palkintoja 35 vuotisen taipaleensa varrella. Olen saanut diblomikoulutuksen TOSKANIn kemiallisista happohoidoita, TKNPen mikroneulauksesta ja viimeisimpänä uudesta innovatiivista neulattomasta MesojectGun -mesoterapialaiteoidosta.

Ennen ensimmäistä TOSKANI -hoitokertaa tehdään tarkka kartoitus toiveistasi, ihosi kunnosta ja selvitetään mahdolliset kontraindikaatiot (hoidon estävät sairaudet yms) Kartoituksen perusteella tehdään tarkempi hoitosuunnitelma, kerron sinulle sarjahoitomahdollisuuksista ja saat selkeät kotihoito-ohjeet tuotesuosituksineen. Varauduthan siis ajallisesti noin 15 minuutin alkukartoitukseen (aika on huomioitu ajanvarauksessa). 
Toskanin medikaaliset hoitolahoidot eivät sisällä hierontaa.

 

HUOM! TOSKANI -hoidot ovat varattavissa toistaiseksi vain puhelimitse

 

TOSKANI kemiallinen happokuorinta (60 min) 129€

Toskanilla on täydellinen valikoima tehokkaita ja turvallisia tuotteita huolehtimaan ihostasi ennen kemiallista kuorintaa, sen aikana ja jälkeen. TOSKANI happojen (azelaiini, salisyyli, manteli, maito ja glykolihapot) eri pitoisuudet ja pH -tasot mukautuvat kaikille ihotyypeille ja ne valitaan myös hoitotavoitteen mukaisesti. Biutissa kemiallista kuorintaprosessia seuraa aina kaksi hoitotavoitteitta tukevaa naamiota. 

 

TOSKANI MesojectGun neulaton mesoterapia (45 min) 139€

Toskani MesojectGun -laite hyödyntää Pulse Booster teknologiaa, jolla aktiiviaineet imeytetään turvallisesti ja täsmällisesti. Hoidossa saavutetaan kaikki elektroporaation ja mikroneulauksen hyödyt, miellyttävän kivuttomasti. Biutissa ToskanimesojectGun -hoitoon kuuluu myös oklusiivinen tehonaamio. Valitsen sinulle Imeytettävän hoitococktailin sovitun hoitosuunnitelman mukaisesti. Hoito on mahdollista toteuttaa myös biorevitalisaationa (169€).

 

Toskani yhdistelmähoito (75 min) 169€

Todella hyviä hoitotuloksia saadaan, kun Toskani MesojectGun -hoitoon yhdistetään ennen mesoterapiaa tehtävä kemiallinen happokuorinta. Hoito voidaan toteuttaa myös biorevitalisaationa (200€)

 

TKN PEN -mikroneulaushoito (60 min) 160 €

TKN Pen -mikroneulauskynällä tehtävä mesoterapiahoito, jossa aktiiviaineet imeytetään mikrokanavia hyödyntäen solutasolle asti. Hoitokerta sisältää koko kasvojen neulaushoidon steriilillä (kertakäyttöisellä) neulaustelakalla, hoitosuunnitelmaa tukevan Toskani aktiiviaineampullin imeyttämisen mikrokanavia pitkin ihon syvempiin kerroksiin, rauhoittavan ja hoitotuloksia vahvistavan okluusionaamion sekä hoitovoiteen. 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.
Peruutukset puhelimitse numeroon 0400 868581.
Peruuttamattomista tai alle 24h aiemmin perutuista ajoista
veloitan 100% varatun palvelun hinnasta. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.