hoidot kasvoille

Biutissa on tarjolla ihanan hemmottelevia hoitoja rentoutusta ja virkistystä kaipaavalle, mutta myös tehokkaita kemiallisia happokuorintoja ja mesoterapiahoitoja vaativampaan ihon kuntoutushoitoa tarvitsevalle. Keskustelen mielelläni kanssasi sinulle ja ihollesi parhaiten sopivista vaihtoehdoista, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä!

 

BIUTI RITUAL  KASVOHOIDOT

Biutin Ritual -hoidot toteutetaan suomalaisella luonnonkosmetiikalla.
Unna Nordic -sarjaan on valittu vain parhaimpia ja tehokkaimpia luonnon raaka-aineita eikä niissä ole mitään turhaa. Biuti Ritual hoidot tarjoavat sinulle rentouttavan rauhoittavan elämyksen ja ihollesi tehokkaan hoidon. Hoidot teen aina räätälöidysti, ihosi tarpeiden mukaan. Tervetuloa kaikkien aistien elämyshoitoon!


Biuti Ritual BASIC (60 min) 95€

Kasvohoito, joka räätälöidään ihotyyppisi sekä ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaiseksi.Ns. peruskasvohoito, jota suosittelen säännöllisenä, kotihoitoa tukevana hoitolahoitona.
Sisältää kasvo- ja niska-hartiahierontaa. 


Biuti Ritual METSÄELÄMYS (90 min) 120€

Unna Nordicin nimikkohoito Metsäelämys on täydellisen rentouttava hoitohetki kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla ja jatkuu kasvohoidolla. Naamion aikana kädet saavat voidehieronnan. Sisältää kasvohieronnan ja lyhyen niska-hartiahieronnan.

Biuti Ritual HAVEN (120 min) 200 €

Hoidon aloittaa rentouttavan lempeä selkähieronta, jota seuraa täydellinen kasvohoito. Hoito sisältää myös ultraäänipuhdistuksen, aineenvaihduntaa ja ihon toimintoja aktivoivan gua sha -rullakäsittelyn, Biuti Signature -hieronnan kasvoille ja niska-hartiaseudulle sekä erikoisnaamion vaikutusajalla tehtävän käsien voidehieronnan.  
Samalla kun saat todellista tehohoitoa kasvoillesi, rentoudut aistillisen hoitokokonaisuuden saattelemana syvään nirvanaan. Hoidon lisäksi saat kotiin viemisiksi ihollesi ja ajankohtaan sopivan hoitotuotteen. Biuti Ritual Haven on täydellinen lahjaidea lähimmäisellesi… tai itsellesi.


Biuti Ritual  PURA SYSTEM (60 min) 90€

Epäpuhtaan ihon syväpuhdistava ja talintuotantoa tasapainottava hoito sisältää ihoa pehmentävän erikoishöyrytyksen, mekaanisen ja ultraäänipuhdistuksen sekä rauhoittavan naamion. Hoito ei sisällä hierontaa, mutta voit valita lisukkeista niska-hartiahieronnan.  Tämä on perinteinen ihon puhdistushoito, josta alle 18 vuotiaat saavat 20%:n alennuksen.

 

Biuti Ritual SIR herrain kasvohoito  (75min) 115€  

Miehen ihon eritystarpeisiin räätälöity antiagehoito. Tehokas, mutta rentouttava hoitokokonaisuus on syväpuhdistava, kosteuttava ja raikastava. Se antaa uutta puhtia stressaantuneellekin iholle. Hoito sisältää myös ultraäänellä tehtävän syväpuhdistuksen sekä sovelletun Biuti Signature kasvohieronnan ja pidennetyn vaikutusajan naamiolle (”tirsa-aika”). Halutessasi siistitään kulmakarvat.

 

Biuti Ritual  HEMMO miesten kasvohoitopaussi (30 min) 50€

Miehisen ihon peruskasvohoito, joka sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehokosteuttavan hoitovoiteen. Ei sisällä hierontaa. Todellinen stop-and-go -hoito, joka helpottaa kotihoitorutiineja.

 

Biuti Ritual EXPRESS (30 min) 50€

Kasvojen pikahuolto, joka sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä hoitovoiteen.  Värjäykset tehdään naamion vaikutuksen aikana. Linea Express ei sisällä hierontaa. Mukava pikapaussi, jonka jälkeen kotihoito on taas helpompaa.

 

kasvohoitolisukkeet_biuti

 

BIOLINE JATÒ KASVOHOIDOT

Bioline Jatò on italialainen hoitolakosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus sekä kosmeettinen tehokkuus. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja tarkoin valikoiduista, tehokkaista ainesosista, ihon oma biologinen rytmi huomioiden. Hoidot voidaan koostaa ihosi hyvinvointia ja kaunista ikääntymistä tukevaksi Bioline Jatò Pro-Age -ohjelmaksi. 

 

PRIMALUCE Exfo & White (60 min)  105€

Kuoriva ja kirkastava hedelmähappohoito (AHA, PHA) häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä pehmentää ja silottaa ihon pintaa. Hoidon jälkeen iho on silmin nähden kirkastunut ja tasoittunut. Tähän hoitoon on erinomaista yhdistää myös huokosia syväpuhdistava ultraäänikäsittely (Primaluce E&W Ultrasonic, 120€)

Pintakuorivan, hellän hedelmähapon vahvuus ja vaikutusaika valitaan aina yksilöllisesti.  Primaluce Exfo&White on lempeä hedelmähappohoito, joka on myös osa Bioline Jatòn Pro-Age -ohjelmaa. Se sopii herkällekin iholle ja on myös erinomainen vaihtoehto kirkastamaan ja silottamaan ihoa ennen tärkeää juhlaa!

 


DESENSE  vahvistava ja rauhoittava kasvohoito (60 min) 95 – 115€

1) DESENSE SOS 
on herkistyneen ja ärsyyntyneen ihon ensiapuhoito, jossa keskitytään tilanteen rauhoittamiseen ja ihon puolustuskyvyn vahvistamiseen. Se sopii erinomaisesti herkistyneelle, ärtyneelle, couperosa tai acne rosacea iholle. 95€. Sisältää kevyttä lymfaattista hierontaa.

2) DESENSE WINTER
on osa Bioline Jatòn Pro-Age -ohjelmaa talvikauden erikoishoitona , aikuiselle iholle. Hoitoprotokollassa on ihanan rentouttavia lämpö- ja hierontaelementtejä. 115€.    
Voit täydentää hoitoa kasvohoitolisukkeilla.  


DEOX  C-vitamiinihoito (75 min) 120€

Ainutlaatuinen, vahva C-vitamiinihoito antaa ihollesi suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttä. DEOX -hoidon teho perustuu hoidon aikana aktivoitavaan kolmen C-vitamiinimuodon cocktailiin, Tehoaineet imeytetään ihollesi tuoreeltaan antamaan välitöntä ja pitkäkestoista kosteutta, kiinteyttä ja joustavuutta. Hoidon kruunaa leväuutetta sisältävä okluusionaamio.
Tämä C-vitamiinihoito vaikuttaa pitkäkestoisesti korjaten oksidatiivisen stressin aiheuttamia vaurioita aktivoiden ihon omaa kollageenituotantoa. Saat ihollesi myös maksimaalisen suojauksen vapaaradikaalien tuhoja vastaan ja rakennusaineita kollageenin muodostukseen. Osana Pro-Age -ohjelmaa erityisesti keväällä ja kesällä. 

 

AGE Staminal Gold (75 min) 140€

Ylellinen erikoiskasvohoito tarjoaa ihollesi parasta mahdollista hoitoa yhdistäen bioaktiivisia, luonnollisia ja hi-tech aktiiviaineita upealla tavalla. Hoito herättää ihon potentiaalisen nuorekkuuden. 

Ihosi nauttii saamastaan tehokosteuttavista ja ravitsevista superfoodravinteista (Moringaöljy, Undaria-merilevä), uusimman teknologian biotekniset aktiiviaineet (tomaatin ja villioliivipuiden kantasolut) suojaavat , korjaavat ja uudistavat,  patentoidulla menetelmällä valmisttu high-tech energybooster complex yhdessä bioaktiivisten peptidien kanssa edistävät ihon omaa kollageenituotantoa ja poistaa väsymyksen merkit iholta. Ylellisen tehokkaan hoidon kruunaa Bioline Jatò Prestige -hieronta sekä muistivaikutteinen, kullanhohtoinen naamio. Tuoksumaailmakin on täydellisen ylellinen. 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.
Peruutukset puhelimitse numeroon 0400 868581.
Peruuttamattomista tai alle 24h aiemmin perutuista ajoista
veloitan 100% varatun palvelun hinnasta. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.