hoidot kasvoille

BIUTI RITUAL  KASVOHOIDOT

Biutin Ritual -hoidot toteutetaan suomalaisella luonnonkosmetiikalla.
Unna Nordic -sarjaan on valittu vain parhaimpia ja tehokkaimpia luonnon raaka-aineita eikä niissä ole mitään turhaa. Biuti Ritual hoidot tarjoavat sinulle rentouttavan rauhoittavan elämyksen ja ihollesi tehokkaan hoidon. Hoidot teen aina räätälöidysti, ihosi tarpeiden mukaan. Tervetuloa kaikkien aistien elämyshoitoon!


Biuti Ritual BASIC (60 min) 90€
Kasvohoito, joka räätälöidään ihotyyppisi sekä ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaiseksi. Sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, lämpökääreet, kasvohieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Ns. peruskasvohoito, jota suosittelen säännöllisenä, kotihoitoa tukevana hoitolahoitona.

Biuti Ritual METSÄELÄMYS (90 min) 120€
Unna Nordicin nimikkohoito Metsäelämys on täydellisen rentouttava hoitohetki kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla ja jatkuu kasvohoidolla, joka sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, lämpökääreet, seerumi-imeytyksen, kasvohieronnan, naamion, käsivoidehieronnan ja hoitovoiteen.


Biuti Ritual HAVEN (120 min) 200 €
Hoidon aloittaa rentouttavan lempeä selkähieronta, jota seuraa täydellinen kasvohoito. Hoito sisältää myös ultraäänipuhdistuksen, aineenvaihduntaa ja ihon toimintoja aktivoivan gua sha -rullakäsittelyn, Biuti Signature -hieronnan kasvoille ja niska-hartiaseudulle sekä erikoisnaamion vaikutusajalla tehtävän käsien voidehieronnan.  
Samalla kun saat todellista tehohoitoa kasvoillesi, rentoudut aistillisen hoitokokonaisuuden saattelemana syvään nirvanaan. Hoidon lisäksi saat kotiin viemisiksi ihollesi ja ajankohtaan sopivan hoitotuotteen. Biuti Ritual Haven on hoitolani ylivoimaisesti suosituin kokonaisuus, joka on myös täydellinen lahjaidea lähimmäisellesi… tai itsellesi.


Biuti Ritual  PURA SYSTEM (60 min) 90€ 
Epäpuhtaan ihon syväpuhdistava ja talintuotantoa tasapainottava hoito sisältää ihoa pehmentävän erikoishöyrytyksen, mekaanisen ja ultraäänipuhdistuksen sekä rauhoittavan naamion. Hoito ei sisällä hierontaa, mutta voit valita lisukkeista niska-hartiahieronnan.  Tämä on perinteinen ihon puhdistushoito, josta alle 18 vuotiaat saavat 20%:n alennuksen.


Biuti Ritual LYMPHATIC (60 min) 90€
Kasvoille tehtävä lymfahierontahoito on kudoksia hoitava ja puhdistava hierontamenetelmä, joka aktivoi ihon aineen vaihduntaa ja poistaa tehokkaasti nestekertymiä. Erinomainen ennen ja jälkeen kirurgisia toimenpiteitä. Biuti lymphatic sisältää alkupuhdistuksen, aromaattisen tervehdyksen, kasvoalueen lymfahieronnan ja hoitovoiteen.


Biuti Ritual MAMA (90 min) 120€
Ihana, turvallinen hoito odottavalle äidille. Sisältää rentouttava kasvohoidon lisäksi kevyen jalkahoidon tai kosteuttavan käsihoidon.


Biuti Ritual  HEMMO miesten kasvohoitopaussi (30 min) 50€
Miehisen ihon peruskasvohoito, joka sisältää ihon kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja tehokosteuttavan hoitovoiteen. Ei sisällä hierontaa. Todellinen stop-and-go -hoito, joka helpottaa kotihoitorutiineja.


Biuti Ritual  SIR herrain kasvohoito  (75min) 115€  
Miehen ihon eritystarpeisiin räätälöity antiagehoito. Tehokas, mutta rentouttava hoitokokonaisuus on syväpuhdistava, kosteuttava ja raikastava. Se antaa uutta puhtia stressaantuneellekin iholle. Hoito sisältää myös ultraäänellä tehtävän syväpuhdistuksen sekä sovelletun Biuti Signature hieronnan ja pidennetyn naamionvaikutusajan (”tirsa-aika”). Halutessasi siistitään kulmakarvat.

BIOLINE JATÒ KASVOHOIDOT

Bioline Jatò on italialainen hoitolakosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus sekä kosmeettinen tehokkuus. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja tarkoin valikoiduista, tehokkaista ainesosista, ihon oma biologinen rytmi huomioiden.

 

LINEA EXPRESS (30 min) 50€
Kasvojen pikahuolto, joka sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä hoitovoiteen.  Värjäykset tehdään naamion vaikutuksen aikana. Linea Express ei sisällä hierontaa. Mukava pikapaussi, jonka jälkeen kotihoito on taas helpompaa.

LINEA+ KASVOHOITO (60 min) 85€
Bioline Jato Linea+ kasvohoito on ns. peruskasvohoito, jota suosittelen säännöllisenä, kotihoitoa tukevana hoitolahoitona.


PRIMALUCE hedelmähappohoito (60 min)  95€
Kuoriva ja kirkastava hedelmähappohoito (AHA, PHA), joka häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia sekä pehmentää ja silottaa ihon pintaa. Hedelmähapon vahvuus ja vaikutusaika valitaan aina yksilöllisesti.  Primaluce on lempeä, mutta tehokas hedelmähappohoito , joka on myös osa Bioline Jatòn Antiageohjelmaa. Se sopii herkällekin iholle ja on myös erinomainen vaihtoehto kirkastamaan ja silottamaan ihoa ennen tärkeää juhlaa.


DESENSE  vahvistava ja rauhoittava kasvohoito (60 min) 95€
Rauhoittava ja ihon puolustuskykyä vahvistava erikoishoito herkistyneelle, ärtyneelle, couperosa tai acne rosacea iholle. Vahvistaa ihon suojatoimintoja sekä mikroverenkiertoa. Kuuluu myös Bioline Jatòn Antiageohjelmaan talvikauden erikoishoitona kuivalle, aikuiselle iholle. Ihon kunnon mukaan valitaan joko Biuti Signature tai lymfauttinen kasvohieronta. 
Sarjahoidoilla ja sitä tukevilla kotihoitotuottella olen saanut loistavia hoitotuloksia ruusufinni-iholle (4 kerran sarja 2-3 viikon välein,  450€).


DEOX  C-vitamiinihoito (75 min) 120€
Ainutlaatuinen, vahva C-vitamiinihoito antaa ihollesi suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttä. DEOX hoidon teho perustuu hoidon aikana aktivoitavaan kolmen C-vitamiinimuodon coctailiin, Tehoaineet imeytetään ihollesi tuoreeltaan antamaan välitöntä ja pitkäkestoista kosteutta, kiinteyttä ja joustavuutta. Hoidon kruunaa leväuutetta sisältävä okluusionaamio. Tämä C-vitamiinihoito vaikuttaa pitkäkestoisesti korjaten oksidatiivisen stressin aiheuttamia vaurioita aktivoiden ihon omaa kollageenituotantoa. Saat ihollesi myös maksimaalisen suojauksen vapaaradikaalien tuhoja vastaan ja rakennusaineita kollageenin muodostukseen.


LIFTING CODE kohottava ja kiiteyttävä kasvohoito (75 min) 120€
Välitöntä kohotusta ja syväkosteuttavaa kiinteytystä ihollesi sekä hyaluronihapon tuomaa kosteutta ja volyymiä tarjoaa Bioline Jatòn Lifting Code -linjalla tehtävä liftaushoito, joka palauttaa ihosi elinvoimaisuuden ja kiinteyden. Antarktiset leväuutteet, glykoproteiinit, hyaluronihappo- ja elastiiniboosterit sekä kollageenipitoinen Biomatrix-naamio ohjaavat ihoasi kiinteytymään ja uudistumaan luonnollisesti. Lifting Code kuuluu Bioline Jatòn antiageohjelmaan.

Proceutic The Agebiotic System (60 min) 150 €*
Dermaseuttinen, ihoa voimakkaasti uudistava retinoli-peptidikuorinta. Hoito kohdistuu ikääntyvän ihon (+40v) juonteiden madaltamiseen, ihon silottamiseen ja kosteuttamiseen sekä pigmenttihäiriöiden häivyttämiseen. Bioline Jatò Proceutic the Agebiotic System retinoli-peptidihoidolla saadaan tehokkaita tuloksia lyhyillä sarjoilla. Sarjahoitosuosituksena on 3-4 hoitoa viikon-parin välein.
*)Ensimmäinen/yksittäinen hoitokerta sisältää kotona käytettävän hoitovoiteen.
Sarjahoidon seuraavat hoitokerrat (2-3 viikon välein) 95€.
Hoito ei sisällä hierontaa.

Proceutic The Purity System (45 min) 130 €*
Dermaseuttinen yrttikuorintahoito epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. Erinomainen kirkastava ja puhdistava hoito myös aikuiselle. Bioline Jatò Proceutic the Purity System hoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitokertana kirkastamaan, mutta parhaat tulokset epäpuhtaan ihon hoidossa saadaan viikon-parin välein tehtävällä 3-4 hoitokerran sarjalla.
*)Ensimmäinen/yksittäinen hoitokerta sisältää kotona käytettävän hoitovoiteen.
Sarjahoidon (2-3 viikon välein) seuraavat hoidot 90 €.
Hoito ei sisällä hierontaa.

 


TOSKANI COSMETICS – MEDIKAALISET HOITOLAHOIDOT

TKN PEN -mikroneulaushoito (60 min) 190 € / 450€
Tehokas, syvävaikutteinen TKN Pen -mikroneulauskynällä tehtävä hoito, jossa aktiiviaineet imeytetään mikrokanavia hyödyntäen solutasolle asti. Ennen ensimmäistä hoitokertaa tehdään tarkka kartoitus toiveistasi sekä ihosi kunnosta. Kartoituksen perusteella tehdään tarkempi hoitosuunnitelma ja saat selkeät kotihoito-ohjeet. Kysy lisää sähköpostitse tai soittamalla!

Hoitokerta sisältää koko kasvojen neulaushoidon steriilillä (kertakäyttöisellä) neulaustelakalla, hoitosuunnitelmaa tukevan Toskani aktiiviaineampullin imeyttämisen mikrokanavia pitkin ihon syvempiin kerroksiin, rauhoittavan ja hoitotuloksia vahvistavan okluusionaamion sekä hoitovoiteen. 

Toskani TKN Pen mikroneulaus 190€
Sarjahoitona (3 kertaa kuukauden välein) 450€.

Kotihoitovoiteena suosittelen käytettäväksi noin viikon ajan neulauksesta tähän tarkoitettua erikoisvoidetta, joka edistää ihon paranemisprosessia, kosteuttaa ja suojaa tehokkaasti ja antaa käsitellylle iholle hyvänolon tunteen. Hoidon yhteydessä 50€/50ml (norm.70€). 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.
Peruutukset puhelimitse numeroon 0400 868581.
Peruuttamattomista tai alle 24h aiemmin perutuista ajoista
veloitan 100% varatun palvelun hinnasta. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.