TOSKANI – medikaaliset kasvohoidot

Espanjalainen TOSKANI on yksi maailman johtavimmista farmaseuttisen kosmetiikan ja mekaalisten laitteiden kehittäjä ja valmistaja, joka on saanut useita kansainvälisesti arvostettuja palkintoja 35 vuotisen taipaleensa varrella. Olen saanut diblomikoulutuksen TOSKANIn kemiallisista happohoidoita, TKNPen mikroneulauksesta ja viimeisimpänä uudesta innovatiivista neulattomasta MesojectGun -mesoterapialaiteoidosta. Ennen ensimmäistä TOSKANI -hoitokertaa tehdään tarkka kartoitus toiveistasi, ihosi kunnosta ja selvitetään mahdolliset kontraindikaatiot (hoidon estävät sairaudet yms) Kartoituksen perusteella tehdään tarkempi hoitosuunnitelma, kerron sinulle sarjahoitomahdollisuuksista ja saat selkeät kotihoito-ohjeet tuotesuosituksineen. Varauduthan siis ajallisesti noin 15 minuutin alkukartoitukseen (aika on huomioitu ajanvarauksessa).  Toskanin medikaaliset hoitolahoidot eivät sisällä hierontaa.  

TOSKANI kemiallinen happokuorinta (60 min) 129€

Toskanilla on täydellinen valikoima tehokkaita ja turvallisia tuotteita huolehtimaan ihostasi ennen kemiallista kuorintaa, sen aikana ja jälkeen. TOSKANI happojen (azelaiini, salisyyli, manteli, maito ja glykolihapot) eri pitoisuudet ja pH -tasot mukautuvat kaikille ihotyypeille ja ne valitaan myös hoitotavoitteen mukaisesti. Biutissa kemiallista kuorintaprosessia seuraa aina kaksi hoitotavoitteitta tukevaa naamiota.  

TOSKANI MesojectGun neulaton mesoterapia (45 min) 169€

Toskani MesojectGun -laite hyödyntää Pulse Booster teknologiaa, jolla aktiiviaineet imeytetään turvallisesti ja täsmällisesti. Hoidossa saavutetaan kaikki elektroporaation ja mikroneulauksen hyödyt, miellyttävän kivuttomasti. Biutissa ToskanimesojectGun -hoitoon kuuluu myös oklusiivinen tehonaamio. Valitsen sinulle Imeytettävän hoitococktailin sovitun hoitosuunnitelman mukaisesti. 

TOSKANI yhdistelmähoito (75 min) 190€

Todella hyviä hoitotuloksia saadaan, kun Toskani MesojectGun -hoitoon yhdistetään ennen mesoterapiaa tehtävä kemiallinen happokuorinta. 

TOSKANI Básico kasvohoito (60 min) 105€

Uutuutena Biutissa on TOSKANIn tuotteilla tehtävä kosteuttava, kirkastava ja raikastava kasvohoito, joka soveltuu niin medikaalisten TOSKANI hoitojen tueksi ”välihoitona” kuin itsenäiseksi hoidoksi kaikille, jotka haluavat hoidossa käytettävän TOSKANIn upean raikkaita ja tehokkaita hoitotuotteita, mutta kerrankin ihan vain lempeän rentouttavasti.

Hoidon aikana saat nauttia kolmesta erilaisesta naamiosta. Ensimmäinen, kuoriva naamio myös ravitsee ihoasi. Seuraavan naamion aikana saat Biutissa kasvoillesi Gua Sha käsittelyn. Kolmas naamio on meriperäisten ainesosien rikastuttama peel off -naamio, jonka vaikutusaika on kuin luotu rentoutumiseen. Lopuksi ihollesi imeytetään tehoampulli ja suojavoide.

 

Toskani_MesojectGun_neulaton_mesoterapia_laitehoito_biuti
TOSKANI MesojectGun – neulaton mesoterapia laitehoito

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Esteen sattuessa peruthan aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.
Peruutukset puhelimitse numeroon 0400 868581.
Peruuttamattomista tai alle 24h aiemmin perutuista ajoista
veloitan 100% varatun palvelun hinnasta. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.